Orvosi lelet német fordítás

Mára a külföldi munkavégzés és az azzal kapcsolatos egészségügyi dokumentációk intézése, mint például az orvosi lelet német fordítás mindennapossá vált. 12 éve dolgozom a magán egészségügyben, ebből már egy éve Ausztriában. Pontosan tudom, milyen típusú leletekkel, beutalókkal, zárójelentésekkel, kassza-elszámolásokkal jár, ha valaki ingázó vagy esetleg külföldön tervez orvosi beavatkozást. Az egészség mindennél fontosabb, így az orvosi fordítások prioritást élveznek szolgáltatásaim közt. Vállalom minden típusú orvosi dokumentációjának fordítását, külön kérésre akár ügyintézést is Ausztriában az összes Krankenkasse-val (ÖGK – minden Bundesland, BVAEBSVSKFA-Wien, PRIVAT).

Milyen előnyei vannak, ha engem választ orvosi lelet fordításra?

Naprakész vagyok az osztrák egészségügyi folyamatokkal, állandó feladataim közé tartozik a kapcsolattartás az egészségügyi biztosítókkal. Naponta tucatnyi leletet olvasok, beutalót írok és megalapozott tudásom van mind a fogászat, mind a fül-orr-gégészet, illetve az ahhoz kapcsolódó diszciplínák terén (neurológia, gasztroenterológia, fiziológia, pszichiátria).

Gyorsan és pontosan kapja kézhez az egészségéhez tartozó fordításokat, hogy Önnek mással ne kelljen foglalkoznia, mint saját egészségének megőrzésével.

Operációra készül külföldön?

Számos korábbi leletére szüksége lehet magyar orvosától, korábbi zárójelentésekre és ambuláns lapokra. Készüljön fel, hogy orvosa teljes képet kaphasson kórelőzményéről, korábban elvégzett vizsgálatairól, beavatkozásairól. Így nem csak az adminisztrációt könnyíti meg, de megkímélheti magát olyan előkezelésektől, amelyeket itthon az adott panaszával kapcsolatban már elvégeztek. 

Ne hagyja az utolsó pillantra orvosi leleteinek fordítását, mert ezzel késleltetheti gyógyulását. Külön kérésre vállalom orvosi dokumentációjának továbbítását az illetékes Krankenkasse-hoz és orvosához. Amennyiben Önnek további segítségre van szüksége, tolmácsolásban is állok rendelkezésére!