Honlap fordítás németre

A honlap építés és SEO tartalmak, marketing szövegek behálózzák mindennapjainkat, komoly és naprakésznek kell lennie minden vállalkozásnak, ami online felületen is működik. Amennyiben honlap fordítás németre érdekli, komplett szolgáltatási csomaggal készülök Önnek! Egy weboldal nem csak a látható tartalomból, hanem az a mögött rejlő optimalizálásból, hirdetésekből, marketing kampányokból is áll.

Mindenképp egy személyes megbeszélést javaslok, hogy felmérjük igényeit! Korántsem biztos ugyanis, hogy meglévő, magyar nyelvű weboldalának “lefordított” változata meghozza a várt sikert. Gondolkozzunk együtt, vigyük sikerre vállalkozását közösen!

szakfordítás németre

Hogyan zajlik egy honlap fordítás, marketing szöveg fordítás?

Minden marketing célú fordítás során először piackutatást végzek az adott nyelvi területen. Önnek nincs más teendője, mint definiálni a célközönséget és a célzott régiót! Ezek ismeretében garantálom Önnek, hogy olyan marketing adaptációt kap kézhez, amellyel fel tudja venni a versenyt konkurenseivel. 

Fontos kiemelnem, hogy amennyiben rám bízza marketing szövegeinek fordítását, nem csupán egy A-ból B nyelvre történő fordítást, hanem egy versenyképes adaptációt kap! Legyen szó blog szövegekről, karakterpontosságú google ads, facebook vagy instagram posztokról.

Konzultáció és piackutatás

Személyes konzultációnk során megbeszéljük igényeit, meghatározzuk a célközönséget, elkészítem személyre szabott árajánlatát. Megismerem termékét vagy szolgáltatását és piackutatást végzek a körülhatárolt nyelvi területen, célközönség körében.

Tudatos honlap fordítás

Referálok Önnek az eredményekről és elkészítem honlap szövegének német és/vagy francia nyelvű adaptációját, amely alkalmazkodik mind stilisztikailag, mind tartalmilag, nyelvileg és SEO szempontból is az Ön célközönségéhez.

Nemzetközi brand építés

Amennyiben igényt tart rá, együttműködöm webmesterével és marketing ügynökségével külföldi hirdetések (google ads, social media, blogok, landing page) összeállításában, hogy folyamatosan naprakész legyen a nemzetközi piacon.

Az Ön előnye: nemzetközi áttörés és siker

A tudatosság és csapatmunka mindig meghozza gyümölcsét, így a befektetett munkát és energiát szükségszerűen siker koronázza!
Tegyen szert extra profitra azáltal, hogy lebontja a nyelvi korlátokat!

A magyarul működő kampányok külföldön nem hozzák a várt eredményeket?

Érdemes elgondolkozni azon, hogy nem feltétlenül (csak) a marketing szöveggel, stratégiával, blog szöveg hosszával stb. hanem sokkal inkább annak fordításával lehet a probléma.

Sokszor szembesültem magam is ezzel, majd 4 éven keresztül töltöttem be marketing vezetői pozíciót egy nagy múltú, piacvezető fogászati magánklinikán, amely külföldi páciensekre specializálódott. Természetesen a sok tréning mellett a gyakorlat volt az, ami rávilágított: Mekkora szükség van minőségi, tudatos és célzott fordításokat készíteni. Ezt a tudást szeretném az Ön vállalkozásának átadni, mert az Ön sikere az én sikerem záloga!