Fordítás referencia

Itt az ideje, hogy a fordítás referencia magáért beszéljen. A lentebb található legfrissebb átadott webes tartalmak mindegyike csapatmunka eredménye a megbízó cég és köztem. Tapapsztalataim bizonyították, hogy az igazán professzionális fordításhoz nem csak a fordító személye és szaktudása, hanem a megbízóval történő kommunikáció is elengedhetetlen. 

Legyen részese a nemzetközi piac nyújtotta lehetőségeknek, válasszon prémium minőségű fordítást és tolmácsolást a legjobb ár-érték arányban!

Fogászati marketing német fordítás és honlap fordítás németre – minden, amit a fogászati kezeléseket illeti, 11 év szakmai tapasztalattal. Folyamatos megbízás, profi közös munka profi szakemberekkel!

Szépségipari német fordítás: honlap, marketing szöveg és optimalizáció Mosonmagyaróvár egyik legprofibb szépségszalonjának. Folyamatos megbízás.

Thai masszázs Mosonmagyaróvár honlap fordítás németre. Autentikus távol-keleti masszázsok Mosonmagyaróvár belvárosában, a Malomszeren! Folyamatos tartalomfrissítés, SEO optimalizáció németül.

18 éve működő, prémium minőségű, luxus szaunagyártással és forgalmazással foglalkozó manufaktúra honlapjainak német referencia és angol fordítása, marketing szövegírás németül prémium ügyfelek részére. Folyamatos megbízás az iSauna Design Home közreműködésével, profi megbízói csapatmunkában!

Jelenleg is futó, folyamatos komplex német és angol honlap fordítás prémium ügyfelek részére, akik a szauna wellness és exkluzív belsőépítészeti megoldásokat keresik.

Ebben a projektben orvosi szakvélemények német fordításában segítettem ügyfelemnek, hogy páciensei korrekt, tárgyilagos és pontos orvosi szakfordítással rendelkezzenek osztrák kassza költség visszatérítés ügyleteiben. 

Mosonszolnok Község Önkormányzatának tolmácsoltam német nyelvre a községből és Moson megyéből 1946-ban kitelepített német közösség 2022-es megemlékezésén.

Kérjen személyre szabott árajánlatot és kerüljön fel referencia oldalamra!

Minden német fordítás, szakfordítás igényfelméréssel indul, melynek keretében átbeszéljük igényeit és elvárásait. Tudatosan felépítjük a a közös munka folyamatát, kijelöljük a fordítási folyamat sarokköveit és megtervezzük a kivitelezést. Hiszem és tapasztalataim bizonyították, hogy tudatos tervezés nélkül nem születhet valóban professzionális végeredmény. Beszéljünk és vigyük sikerre vállalkozását profi tervezéssel és kivitelezéssel!