Fordítás és tolmácsolás árak

A alább feltüntetett fordítás árak tájékoztató jellegűek. Minden esetben (kivétel ezalól a fix áras szolgáltatások) egyedi árajánlatot készítek.

Kérem, küldje el a fordítandó dokumentumokat vagy ismertesse a tolmácsolás részleteit, hogy garantáltan a legjobb ár-érték arányú ajánlatot kapja!

Így áll össze az árajánlat fordítás/tolmácsolás

Természetesen más díjszabást alkalmazok általános szövegek (nem tartalmaz szakmai tartalmat, általános köznyelvi) és szakszövegek esetében. 

Két szakmai specializációm a jogi és orvosi tartalmak, így ezek esetében jóval kedvezőbb ajánlatot tudok tenni, mint olyan szakszövegek fordításánál, amelyek külön felkészülést igényelnek.

Minél könnyebben szerkeszthető a szöveg, annál kevesebb plusz munka van vele, így Ön akár 30%-ot is spórolhat, ha a fordításra szánt szövegét .doc, .docx, .odt, .txt, .pdf formátumban küldi el.

Termézetesen fotózott, fénymásolt vagy akár kézzel írt szöveget is küldhet!

Gyorsan és precízen dolgozom, ezért nálam a rövid határidő nem szokott problémát okozni.

Sokan keresnek meg a „tegnapra kellene” kéréssel, szoros határidővel csak olyan fordítást vállalok, ami nem megy a minőség rovására!

Vállalok kísérő, konszekutív és fülbesúgós (susotázs) tolmácsolást. Nehézségi fokuk megegyezik a felsorolással. 

Kísérő tolmácsolás esetén elkísérem Önt azokra a helyekre, ahol németül vagy franciául ügyet szeretne intézni és kvázi mint egy személyi asszisztens járok el, tolmácsolom a lényeget.

Konszekutív tolmácsolás esetében akár 10-15 percig hallgatom az idegen nyelvű beszélőt, majd a célnyelven visszaadom hiánytalanul az elhangzottakat.

Fülbesúgós tolmácsolást kizárólag hétköznapi témában, illetve jogi és orvosi tolmácsolás esetében vállalok. Ebben az esetben egy adott személy tolmácsa vagyok és súgom fülbe szinkronban az elhangzottakat.

 

Minél több felkészülési anyagot kapok kézhez és minél pontosabb információt kapok a tolmácsolás körülményeiről, résztvevőiről, anál pontosabb árajánlatot tudok adni.

Fontos! Minél több a felkészülési anyag, annál kedvezőbb az ár!

Vállalati ügyfeleim számára partner program lehetőséget nyújtok, melynek keretében a mindenkori tolmácsolási díjból 25% kedvezményt biztosítok.

fordítás árak